Kategorier
Diverse

Backup

Der laves backup af blandt andet email og hjemmesider hvert 4. time (dvs. 6 gange dagligt, og der gemmes 1080 versionen – svarende til godt 6 måneder.)

Det er dog ikke muligt, selv at gendanne enkelt emails.

Bed om det f.eks. via https://help.jhpb.dk/

Kategorier
Mail opsætning

Automatisk videresendelse

Automatisk videresendelse af indkomne mails kan ske via menuen Mailserver.

Det kan også gøres under Indstillinger -> Filtre i webmail klienten

Den findes her: https://admin.jhpb.dk

Kategorier
Mail opsætning

Autosvar, Ikke til stede agent

Brug siden https://webmail.jhpb.dk og gå ind under Instillinger -> Filtre for at aktivere et Filtersæt, der fungerer ved, at svare alle indkomne meddelelser.

Pas på med at fortælle hvis man er på ferie.

Kategorier
Mail opsætning

Udgående server skal bruges

Mails skal sendes igennem den udgående server mail.jhpb.dk for at forhindre spam.

Kategorier
Mail opsætning

Automatisk sletning af spam

Mails der gemmes i Junk, Reklame, Uønsket mail eller hvad der ellers er sat til at pege på mappen Junk på serveren, bliver automatisk slettet efter 30 dage.

Kategorier
Mail opsætning

Email adresser

Der er en tekstfil der bliver genereret ud fra opsætningen på serveren og filen findes her: https://file.jhpb.dk

Login med brugernavn og så findes filen “Konto og mail informationer.txt” i mappen “home”

Filen indeholder en liste over de mailadresser (eller eventuelt alle mail adresser på et helt domæne) der bliver modtaget og gemt under den enkelte konto/brugernavn.

Kategorier
Mail opsætning

SPAM – indgående mail

Der scannes for spam og emnelinien får tilføjet *** SPAM *** hvis der er mistanke om, at mail’en måske er en spam mail.

Spam mail vil normalt blive leveret direkte i den mappe, der hedder Junk (kan være oversat til f.eks. Spam eller Reklame afhængig af opsætningen af ens mailprogram) men hedder reelt Junk.

Mail slettes efter 45 dage.

Kategorier
Konto

Brugernavn

Brugernavn, userid eller kontonavn er aldrig med et @

Der kan/skal aldrig bruges en email-adresse som login.