Email adresser

Der er en tekstfil der bliver genereret ud fra opsætningen på serveren og filen findes her: https://file.jhpb.dk

Login med brugernavn og så findes filen “Konto og mail informationer.txt” i mappen “home”

Filen indeholder en liste over de mailadresser (eller eventuelt alle mail adresser på et helt domæne) der bliver modtaget og gemt under den enkelte konto/brugernavn.

SPAM – indgående mail

Der scannes for spam og emnelinien får tilføjet *** SPAM *** hvis der er mistanke om, at mail’en måske er en spam mail.

Spam mail vil normalt blive leveret direkte i den mappe, der hedder Junk (kan være oversat til f.eks. Spam eller Reklame afhængig af opsætningen af ens mailprogram) men hedder reelt Junk.